dodesign väggmöbler  
Så här beställer du  Kontakt Köpvillkor  Om Företaget Tillverkning Tryggt Köp Kundkommentarer Hem
 
START- Dodesign > Nöjd-Kund-garanti
   info@dodesign.se      070-556 1963


Nöjd-Kund-Garanti 

upp till 6 månaders returrätt

 (Gäller  konsumentköp fr.o.m. 2012-09-18)

Distansköplagen ger dig rätt att returnera oanvänd vara inom 14 dagar vid distansköp.
Men DagOls Design är mån om att du som kund skall bli nöjd med produkterna och känna dig helt trygg inför ett köp. Det är lika svårt för dig som kund att avgöra kvaliteten på en vara bara genom att se på bilder, som det är för mig som tillverkare att förmedla den.

Därför ger min Nöjd-Kund-Garanti dig full returrätt inom hela två månader, alla pengar tillbaka, även om du har använt produkten. En förutsättning är dock att produkten är felfri, utan skador. Små repor på en produkt som kan återställas till orginalskick accepteras.
Inom två veckor från mottagandet av varan ersätter 
DagOls Design även returfrakten (gäller Schenker privatpaket). Därefter betalar du returfrakten själv. Hör alltid av dig innan retur, per telefon eller e-post, och invänta instruktioner. Jag kan hjälpa dig att ordna en enkel och billig returfrakt om du vill.

Om du efter två månader ändå ångrar dig, garanterar jag dessutom returrätt i 6 månader, men med ett prisavdrag beroende på varans skick. För en vara i nyskick återbetalas 75%, och beroende på skador och slitage, ner till minst 50% av erlagd betalning. Återbetalning gäller endast för hela fungerande varor som med rimliga medel kan restaureras till nyskick.  DagOls Design's bedömning av varans skick gäller. (En normalt använd pall är vanligtvis i nära nog nyskick även efter 6 månader.) Returfrakten betalar du själv. Hör alltid av dig innan retur.

Vid köp av flera exemplar av en vara vid samma köptillfälle, gäller Nöjd Kund Garantin endast ett exemplar, för övriga exemplar gäller returrätten inom 2 månader för oanvänd vara. 

Nöjd Kund Garantin gäller endast privatkunder vid distansköp, ej för företag eller vid avhämtning.
Om du avhämtat varan och ej är nöjd, hör av dig så skall jag se om något går att göra.

För beställningsvaror gäller ångerrätt och Nöjd Kund Garanti endast för enstaka exemplar. Om en beställningsvara beställes i flera exemplar måste dessa specialtillverkas för beställningen och räknas då som specialbeställning. För specialbeställningar som tillverkas efter kundens beställning gäller ångerrätt och Nöjd Kund Garanti i begränsad omfattning som avgörs från fall till fall.


För övriga köpvillkor, se Köpvillkor

Kontaktinformation

Dag Olsson Tegelmark
DagOls Design
Solövägen 28
185 41 Vaxholm

070-5561963 

info

momsregistreringsnummer / VAT-nr   SE590105405501
Organisationsnummer    590105-4055
Godkänd för F-skatt